Wetenschappelijke Besproeiing / Multiseizoen / Automatische Landbouwdruppel

Irrigatie druppel lijn De technische kenmerken van druppel irrigatie lijn zijn als volgt: 1. Het besturingssysteem is stabiel en werkt handig. 2. Dripper Materiaal is nieuw materiaal, dat duurzaam genoeg is om minstens twee jaar te gebruiken. 3.De vacuümwatertank en het koelapparaat zijn allemaal aan te passen ...
Product description

Irrigatie druppel lijn

De technische kenmerken van druppelbesproeiingslijn zijn als volgt;

1. Het besturingssysteem is stabiel en werkt handig.

2. Dripper Materiaal is nieuw materiaal, dat duurzaam genoeg is om minstens twee jaar te gebruiken.

3.De vacuümwatertank en het koelapparaat zijn allemaal aan de hand van de technologie van roestvrij staalverwerking om de nauwkeurige afwerking en vacuümstabiliteit stabieler te maken.

4. Dubbele rupsband met zijn sterke tractie om soepel te functioneren, kan de rijdsnelheid synchroon worden aangepast aan de productie snelheid.

Omdat de vraag naar de markt snel groeit, lanceren we een reeks combinaties van irrigatieproductielijn om klanten te kiezen. Onze druppel lijn is ontwikkeld en getest om te voldoen aan harde chemicaliën, UV-straling en schade die kan worden veroorzaakt door landbouwmachines, waardoor u jarenlange zorgeloze prestaties krijgt.


Hot Tags: Wetenschappelijke irrigatie / meer seizoen / automatische landbouw druppel lijn, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkope, lage prijs
Verwante producten
Onderzoek

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Alle rechten voorbehouden.Telefoon: +86-22-63832001