China PE Flat Emitter Druppel Irrigatie Pijp Productielijn voor Landbouw

Druppel irrigatieband productielijn Eigenschappen: 1. Snel extrusie 2. Geen snij snijden 3. Hoge technologie concurrerende prijs Belangrijkste onderdelen van de Drip irrigatieband productielijn Enkele schroef extruder: De machine neus keurt een enkele laag spiraal structuur; De innerlijke druk is uniformiteit, ...
Product description

Druppel irrigatieband productielijn

Kenmerken:

1. Hoge-snelheid extrusie

2. Niet-stof snijden

3. Hoge technologie concurrerende prijs

Hoofddelen van de Drip irrigatieband productie lijn

Enkel-schroef extruder:

De machine neus keurt een enkele laag spiraalstructuur toe; De binnendruk is uniformiteit, waardoor de vloeibareigenschap van het kunststof, de glans van de producten en de uniformiteit van de wanddikte kan worden verbeterd, die geschikt is voor de snelle productie van de dunne wandpijp.

Extruderingsdruksensor:

De neus is uitgerust met een druksensor, die de extrusie druk altijd kan waarnemen.

Semi-automatische schermwisselaar: wanneer het filterscherm moet worden gewijzigd, kan de operator het filterscherm verwijderen en het reservefilternet veranderen door de schakelaar van de schermwisselaar.

Leveringsapparaat van Drippers:

De weg is tekenvorming door aluminiumlegering, die ervoor zorgt dat de snelle levering van druppels wordt vergemakkelijkt, het is handig om de slijtdelen te veranderen.

Drippers delivery drive: gebruik de geïmporteerde AC servomotor, die de stabiliteit van de droppers levert.

Het laadapparaat wordt gecontroleerd door het servosysteem, waardoor de druppelaar op elk gewenst moment hun ingestelde ruimte in overeenstemming met de wisselbare snelheid van de druppelbuis behoudt.


Hot Tags: China PE flat emitter druppel irrigatie pijp productielijn voor de landbouw, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkoop, lage prijs
Verwante producten
Onderzoek

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Alle rechten voorbehouden.Telefoon: +86-22-63832001