Hoge snelheid / binnenste Dripper / Round Drip Irrigation Line

Hoge snelheid druppel irrigatie lijn Structurele kenmerken van de productielijn 1, Automatisch herkennings druppelapparaat 2, Drippers leveringsapparaat De weg is tekenvorming door aluminiumlegering, die ervoor zorgt dat de snelle levering van druppels wordt vergemakkelijkt, het is handig om de slijtage te veranderen .. .
Product description

Hoge snelheid druppel irrigatie lijn


Structurele kenmerken van de productielijn

1, Automatisch herkenningsdropperapparaat

1

Werkwijze

Pneumatische centrifugaal

2

Erkenningsnelheid van druppels

1300 stuks / min

3

Motoren kracht voor herkenningsapparaat

750W


2, Drippers levering apparaat

De weg is tekenvorming door aluminiumlegering, die ervoor zorgt dat de snelle levering van druppels wordt vergemakkelijkt, het is handig om de slijtdelen te veranderen.

Drippers delivery drive: gebruik de geïmporteerde AC servomotor, die de stabiliteit van de droppers levert.

Het laadapparaat wordt gecontroleerd door het servosysteem, waardoor de druppelaar op elk gewenst moment hun ingestelde ruimte in overeenstemming met de wisselbare snelheid van de druppelbuis behoudt.

Met structureel robuust ontwerp staat het om te misbruiken van enkelvoudige schroef extruder tot vacuümvormend koelsysteem en boorsysteem en visueel inspectieapparaat om de hoge snelheid en het hoge effect van onze druppelleiding te verzekeren. Lage-profiel emitterontwerp resulteert in verminderde wrijvingsverlies, waardoor langere maximale Laterale ritten en meer kosteneffectief systeemontwerp. De druppelijn met energiebesparing tot 15%, lagere regeldruk en verminderde wrijvingsverlies verlaagt de energiebehoeften tot 15%.


Hot Tags: Hoge snelheid / innerlijke dropper / ronddruppel irrigatie lijn, China, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, goedkope, lage prijs
Verwante producten
Onderzoek

Copyright © Tianjin Huaxushengtai Technology Co, Ltd Alle rechten voorbehouden.Telefoon: +86-22-63832001